|LAS NAVES| Programem una xarrada amb Mercadona Tech sobre pràctiques innovadores

El centre d’innovació Las Naves ofereix en la seua programació hui dijous 28 de gener a les 17:00h la xarrada en línia ‘Mercadona Tech, organització lean i cultura d’equip àgil’. Este esdeveniment, que es retransmetrà en el canal de Youtube de Las Naves, s’emmarca en el projecte Organitzacions de Futur que va iniciar la seua marxa l’any passat i que té per objectiu obrir un nou espai per a crear comunitat i conversar sobre noves realitats i pràctiques organitzacionals innovadores en empreses i institucions.

La directora de Las Naves, Marta Chillarón, ha assenyalat que “creiem que la transformació dels models productius, laborals i l’avanç imparable cap a les ‘noves economies’, ha d’afrontar-se des d’entitats més humanes, innovadores i d’impacte. D’ací ve que, des de Las Naves, apostem per visibilitzar aquestes noves realitats i pràctiques emergents amb este espai”.

Fernando Díaz, CTO de Mercadona Tech, explicarà com la cultura de la divisió que dirigeix (ecommerce de Mercadona) va nàixer de la filosofia agile i les metodologies lean i explicarà com han gestionat el seu creixement passant de 20 a 500 empleats en tres anys i quins desafiaments han trobat respecte a la seua cultura originària al llarg d‘este temps, entre altres qüestions que sorgiran al llarg de l’entrevista.

Eln el projecte Organitzacions de Futur que va iniciar la seua marxa l’any passat i que té per objectiu obrir un nou espai per a crear comunitat i conversar sobre noves realitats i pràctiques organitzacionals innovadores en empreses i institucions.

Organitzacions de Futur

És un projecte de Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, l’objectiu del qual és contribuir a promoure i crear consciència entorn d’altres formes i mentalitat d’organització, lideratge i propostes de valor, clau per a innovar i actuar de forma més conscient en les organitzacions.

La web del projecte recull un repositori d’articles, bibliografia i casos d’empreses pioneres per a iniciar-se en aquestes pràctiques. Algunes de les temàtiques són les organitzacions Teal, Sociocracia 3.0, Open Organisation i Humanocracia, entre altres.

Click ací per veure la xarrada