|MERCAVALÈNCIA| Ens unim a la Fundació “Per Amor a l’Art” per a la consecució dels ODS

  • 27 famílies en risc d’exclusió rebran tots els mesos lots de productes frescos i formació en nutrició i sostenibilitat

Mercavalència, dins de la seua estratègia de buscar aliats per a la contribució a la consecució dels ODS, ha formalitzat un acord de col·laboració amb la Fundació Per Amor a l’Art (FPAA). Amb la finalitat de millorar l’alimentació, ajudar a mantindre una vida sana i millorar el benestar de 27 famílies, Mercavalència entregarà lots de productes frescos comptant amb la col·laboració de les empreses dels mercats majoristes.

L’acord ha sigut subscrit per la vicepresidenta de la FPAA, Susana Lloret i pel president de Mercavalència, Carlos Galiana, i inclou l’organització de diverses activitats per al foment de la vida sana, la nutrició i la sostenibilitat.

Per a Galiana “resulten fonamentals les aliances públic-privades per a complir amb l’agenda 2030. Només sumant esforços podrem millorar la qualitat de vida de les persones en situació de risc. Tant Mercavalència com les empreses ací situades tenen un ferm compromís amb la qualitat de l’alimentació i esta col·laboració, que va més enllà de la donació de productes, és una prova d’això”.

Les famílies beneficiàries participen de forma continuada en el Programa Educatiu i Familiar de la FPAA. “La filosofia de la nostra Fundació és compartir de manera intel·ligent col·laborant amb altres entitats per a sumar i aconseguir junts fer millor la vida de persones del nostre barri que viuen en situació de desemparament”, explica Susana Lloret, que afig:I molts dels joves que participen en el nostre Programa Educatiu i Familiar, milloren en els seus estudis i també en la seua qualitat de vida, perquè una vida sana, inclou una alimentació, ara més completa i equilibrada, gràcies a esta donació”.

I és que tant per a la FPAA com per a Mercavalència és important participar en accions que ajuden a garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots en totes les edats com a marca l’ODS 3. Per això es realitzaran al llarg de l’any diverses activitats formatives cojuntes en les quals participaran empleats de les dos entitats per a fomentar la nutrició i la sostenibilitat i posar en valor els aliments frescos i de proximitat.

Per a les famílies esta aportació d’aliments frescos suposa una gran alegria, segons assegura el responsable de l’àrea Social de la FPAA, Roberto Simón, que afig: “Els menors arriben a través de Serveis Socials o instituts de la zona. Tots estan escolaritzats i posen molt interés, al costat de les seues famílies, per esforçar-se i millorar la seua situació en tots els aspectes”. I finalitza comentant: “L’objectiu és clar: que la igualtat d’oportunitats siga una mica més veritat donant suport al nostre barri, el barri de Marxalenes”

Les empreses alimentàries que formen part de Mercavalència, en aquesta ocasió Fruites Rovi Sabors de l’Horta i Sibarita  s’han bolcat amb esta iniciativa aportant productes, receptes i recomanacions, mostrant el seu compromís amb la societat valenciana i la seua determinació per a “que ningú es quede arrere”, com ha manifestat un empresari majorista.

 

Més informació:

Fundació per amor a l’art

La Fundació Per Amor a l’Art és una fundació privada i familiar que desplega la seua triple activitat, artística, social i investigadora, en l’antiga fàbrica rehabilitada Bombas Gens de València. La Fundació desenvolupa el seu vessant artístic a través de Bombas Gens Centre d’Art. La seua labor relacionada amb la integració social de menors en risc d’exclusió i el suport a persones amb Dany Cerebral Adquirit es duu a terme des de la seua Àrea Social. I també impulsa via el seu Equip Wilson la investigació i divulgació de malalties estranyes, especialment la malaltia de Wilson.