|COMERÇ| L’Ajuntament suspén la taxa als bars dels Mercats Municipals

  • En 2021 la regidoria de Comerç tornarà a convocar una nova línia d’ajudes al xicotet comerç de València

El regidor de Comerç, Carlos Galiana a l’Ajuntament de València i el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, han anunciat este dimarts l’anul·lació de la taxa de mercats als bars que es troben en els mercats municipals de la ciutat de València.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha dit que “són temps difícils però des de l’Ajuntament estem en la faena i tenim ben present a totes les persones que a dia de hui no poden desenvolupar la seua activitat amb normalitat. Per això cal estar al seu costat, perquè els autònoms i xicotetes empreses són els que donen vida als nostres barris, els que en circumstàncies normals generen llocs d’ocupació i mouen l’economia a València”.

Al respecte, el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, ha recordat que “estan sent moments molt difícils per als diferents sectors econòmics de la ciutat de València, i des de l’Ajuntament estem intentant dins les nostres possibilitats ajudar-los a el màxim”, per això, Sanjuán ha anunciat que “no cobrarem la taxa dels mercats a aquells bars que estan presents en els nostres mercats municipals” mentre hi haja estes restriccions. “És evident que ara no poden desenvolupar l’activitat” ha remarcat l’edil d’hisenda, per això, “és just que si han de tancar per protegir-nos a tots, l’Ajuntament no els cobri una taxa per una activitat que no estan podent desenvolupar” , ha assenyalat.

En 2021, nova convocatòria d’ajudes al comerç

El regidor Galiana, a més, ha anunciat que “enguany tornaran a convocar-se les ajudes al comerç, per a les quals es mantindrà el pressupost de l’any anterior. Això, juntament amb les ajudes del Pla Resistir i el no cobrar les taxes de la venda no sedentaria, és un pack important per a mantindre l’activitat comercial de la ciutat”.