La grandària del penis sí importa

No, no pensen que vaig a parlar d’este tema. Al cap i a la fi la grandària del penis depèn de la biologia i poc podem fer amb el que li toca a cadascun. Però estic segur que han llegit el títol de l’article i en la seua ment ja han aparegut opinions sobre el mateix.

Tinc la impressió de que en un món digital com este, on les xarxes socials ho envaeixen tot, hem deixat de llegir continguts per a llançar-nos a opinar solament mirant titulars. Ve tot açò a conte que recentment hem anunciat una línia de subvencions per al comerç en la ciutat de València. L’ordre encara ha de passar per diverses publicacions oficials i després hi haurà vint dies per a presentar tota la documentació. És una línia important per a nosaltres i, per descomptat, per al xicotet comerç de la ciutat. No és una quantitat molt gran, però l’important és iniciar el camí. Al cap i a la fi, Jesucrist va començar amb dotze followers i miren ara.

El Servei de Comerç ha fet un gran esforç amb estes ajudes. Sempre que es realitza alguna cosa nova significa una revolució dins del treball diari i donar amb l’èxit a la primera no és fàcil. Ho sabrem quan hàgem acabat. Serà llavors el moment d’analitzar si el procés ha sigut l’adequat, les millores a introduir per a posteriors edicions i fer balanç del mateix. El que es diu aprendre, una cosa que està negada a l’administració pública que sembla que té l’obligació d’encertar a la primera.

El cas és que encara no estan publicades i en les xarxes ja he llegit algunes barbaritats. Insistisc, ni tan sols han passat els tràmits legals i ja hem intentat matar-les i estimar-les a parts iguals. Hem llegit el titular i, sense entrar en el contingut, en el fons de la qüestió, ja hem opinat.

També els polítics, no els vaig a mentir, vivim a voltes a colp de titulars. Massa diria jo. I després vénen les frustracions. El que volíem fer ràpid i vam fer més tard. Propostes i idees que s’han anat demorant per múltiples factors. I llavors ací està tothom esperant-te per a defensar-te o matar-te, no importa.

En fi, demanen les ajudes, facen els tràmits, invertisquen en millores per als seus negocis i després explique’m què tal ha anat i com millorarien. Eixa opinió sí m’interessa.

 

Llegir l’article en El Mundo