|JUNTA CENTRAL FALLERA| Reunió amb els diferents representants del món faller

L’alcalde trasllada al món faller tota la informació de què disposa l’Ajuntament de València sobre l’evolució de la pandèmia en la ciutat i insta a mantindre el diàleg i el treball conjunt constants per codecidir el futur immediat de les Falles. “En este govern municipal heu tingut, teniu i tindreu sempre un aliat fidel i compromés amb tot allò que representen les Falles com a motor cultural i festiu, però també social i econòmic en la nostra ciutat”, ha afirmat l’alcalde.

En una reunió telemàtica en què ha estat acompanyat pel regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha traslladat a representants de la Interagrupació de Falles de València, de les federacions d’Especial, Primera A, Falles I+E, Especial Enginy i Gràcia; Federació de Gremis d’Artistes Fallers i Foguerers de la CV, directiva i diversos delegats de sector de Junta Central Fallera tota la informació de què es disposa en l’Ajuntament sobre l’evolució de la situació sanitària i ha escoltat diverses anàlisis fetes pels presents sobre la situació actual i el futur immediat i a mig i llarg termini de la festa gran de la ciutat. “És fonamental que mantinguem este diàleg permanent i que continuem codecidint el futur de la festa, sobretot ara que ja és segur que no podrem celebrar la setmana gran fallera durant el primer semestre”, ha explicat.

Per la seua part, Galiana ha volgut destacar que es treballarà en un pla d’actuació de cara a tancar l’exercici faller 2020/21 i començar un de nou. “Vull posar en valor el diàleg amb tot el món faller i totes les aportacions fetes; les decisions les prendrem de forma conjunta com hem fet fins ara”, ha afegit. A més, ha ressaltat “la responsabilitat demostrada front al COVID-19 per part del món faller, que en moments com estos, de màxima pressió per prendre decisions, en tot moment prioritzem la seguretat de totes i tots”.