|JUNTA CENTRAL FALLERA| Presentem el “kit faller” que s’enviarà a totes les comissions de falla

L’objectiu d‘este kit és facilitar als representants de les comissions falleres tot el material necessari per a fer el seguiment de les activitats que s’han programat en estes Falles virtuals de 2021 tan atípiques, diferents però especials.

Com ja va anunciar el president de Junta Central Fallera Carlos Galiana a l’última Assemblea de presidentes i presidents, totes les comissions censades a JCF anaven a disposar d’un kit que els ajudaria a participar en les diferents activitats totalment telemàtiques que s’han preparat per al mes de març de 2021.

Per això, s’ha dissenyat una caixa molt especial amb la idea de que siga un record inesborrable d’allò que anel a viure en este març tan insòlit. El contingut de la caixa no deixarà indiferent a ningú: des d’instruccions per a fer un parot; la fusta del parot; una bunyolera; un paquet de globus per a les globotaes; el retallable de la Mare de Déu dels Desemparats per a l’Ofrena virtual (obra de Ceballos&Sanabria); la mà en fusta protagonista de la imatge gràfica de les Falles 2021 (obra de Diego Mir i Fase Studio); i el cartell adaptat d‘está imatge gràfica en el qual pot llegir-se «TORNAREM».

Esta caixa, una per cada comissió de falla, començarà a lliurar-se durant els pròxims dies, mitjançant la Delegació de Festejos de JCF i l’ajuda encomiable de les Delegades i Delegats de tots els sectors de falla, els qui han participat en tot moment en el muntatge i preparació dels kits fallers.

Per la seua part, Galiana ha afirmat: “el kit és només una de les sorpreses que hem preparat per a fer especials estes #Falles21EnLínia. Vull fer un especial agraïment als Delegats i Delegades de sector, i a la Delegació de Festejos per l’ajuda. Esperem que agraden a totes les comissions i que s’animen a participar de totes les activitats telemàtiques, demostrant a la ciutat i al món que la part immaterial de la festa és la que ens manté units i ens farà tornar més prompte que tard”.