|JUNTA CENTRAL FALLERA| Hui fa un any

Estos dies seran dies on les xarxes socials s’ompliran de milers de records. El nostre cor faller eixirà en tromba a dir als quatre vents on estàvem, què sentíem, què fèiem, què preparàvem, què celebràvem i cap a on ens dirigíem fa tan sols un any.

Jo, tal dia com hui, entrava amb la cara mig desencaixada en Fira València. Tan sols unes hores abans l’alcalde m’havia delegat les competències per a presidir Junta Central Fallera.

La Gala Fallera era el meu primer acte oficial i un torrent d’emocions prenien el meu cervell sense saber absolutament res del que ocorreria dies després.

Milers de fallers units per a celebrar que ja venien les Falles. Que el cap de setmana de la Crida començava. Que un any més ens disposàvem a donar el tret d’eixida a la nostra setmana gran.

Em vaig sentir aclaparat aquella nit. I moltes altres nits després.

Vull tornar a mostrar el meu agraïment a tots i totes les que en aquell moment formaven part de la directiva i de Junta Central Fallera per portar-me entre cotó aquell dia.

Vull agrair el treball i l’afecte de tot el món per este peculiar, difícil, estrany, inimaginable, però meravellós, intens, sorprenent i inoblidable any.

No nomenaré a ningú per no cometre el fatal error d’oblidar-me d’algú. Però estic i estaré eternament agraït a totes i tots els que heu ajudat, no a mi, si a les Falles, a la festa i a la ciutat a suportar este any. Als que no, no.

Encara queda molta faena per davant i objectius comuns que haurem de lluitar des de la nostra visió diferent. Totes les veus són benvingudes si venen des del respecte, l’afecte i l’honradesa. Les que no, no.

Seguim totes i tots junts, sumant, aportant, defensant els nostres interessos. Ningú és indispensable, però tots som necessaris. Vosaltres, fallers i falleres, sou el motor de la festa. La peça fonamental d’una màquina que ara es mou amb dificultat però que eixirà endavant. Cremar per a renàixer.

Gràcies, gràcies i mil vegades gràcies. Em sent molt orgullós de ser President de Junta Central Fallera però, sobretot, sent orgull de ser faller. El 201 de la falla 58.

Llarga vida a les Falles!!