|INNOVACIÓ| L’Ajuntament crearà un nou Centre Municipal de Joventut al Cabanyal

El nou equipament públic, finançat amb el pla EDUSI, contribuirà a la dinamització de barri i a la millora dels servicis oferts als joves del barri del Cabanyal-Canyamelar

L’Ajuntament ha anunciat que es van a rehabilitar dos baixos units, situats al carrer Escalante i José Benlliure, per a ser convertits en un Centre Municipal de Joventut. Es tracta de dos locals simètrics units i comunicats per un pati interior, que es troben al carrer Escalante nº 192 i carrer José Benlliure nº 157, a l’entorn de la plaça Lorenzo de la Flor.

Els dos espais, de propietat municipal, sumen 124,40 m², més el pati interior comú. Les obres, el finançament de les quals van a càrrec del Pla Edusi (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat del barri Cabanyal-Canyamelar-Cap de França), estaran finalitzades l’any que ve. Este nou equipament públic serà un suport per a les persones joves, ja que en ell s’oferirà un servici d’informació i assessorament juvenil, cursos i tallers, que milloraran la formació i ocupabilitat de les persones usuàries. A més, contribuirà a la dinamització del barri i a la millora de l’entorn urbà mitjançant la posada en valor de l’edifici en el qual s’enclava, que ara està en desús.