#JoVoteGaliana #PrimàriesCompromís

En maig de 2015 vaig entrar a formar part del govern municipal de la ciutat de València. Vaig arribar a l’Ajuntament amb la mateixa filosofia amb la qual, fins pràcticament el dia anterior, havia estat tota la meua vida en el sector privat: treballar, treballar i treballar.

L’alcalde, Joan Ribó, va posar en les meues mans quatre de les delegacions més complicades per a la seua gestió: Comerç, Control Administratiu, Espai Públic i Relacions amb els Mitjans de Comunicació. A més va confiar en mi per presidir un gegant del sector de l’agroalimentació: l’empresa Mercavalència (Premi Onda Cero a la Millor Societat 2017)

Quan vaig arribar vaig trobar un erial en algunes de les delegacions i moltíssima labor per fer. No em va quedar altra que posar-me a la feina juntament amb un equip excel·lent per a retornar-li a la ciutat tot el que ella m’estava oferint i tot el que València es mereixia.

Hui, quatre anys després, tire la vista arrere i veig amb orgull tot el treball realitzat i els moltíssims projectes posats en marxa sempre amb un somriure en la boca. Hui, quatre anys després, mire cap al futur i veig tot el que queda per fer i la força renovada d’un equip que confia i creu en el que fa.

Per això em torne a presentar a les primàries de Compromís per València, per a continuar treballant construint una ciutat millor. Perquè, com fa quatre anys, puc oferir treball, treball i treball. Perquè, com fa quatre anys, continue pensant que la fi de la política és fer còmoda l’existència i feliços als pobles. Perquè, com fa quatre anys, vull continuar retornant el somriure a la ciutat de València.

Per això em presente. Per això #JoVoteGaliana